mandag 5. mars 2012

Lille stjernegutt

Lille stjernegutt full av futt.
Sovnet i vognen ved dagens slutt.

Lange dager i barnehagen tar på. Det er ikke lett å holde seg våken på spaserturen hjem i vognen. Lille stjernegutt får alltid lov til å sove en liten stund når han trenger det. Det forstyrrer ikke nattesøvnen. Jeg har tro på en liten hvil etter lange økter. Derfor synes jeg en dupp på ettermiddagen er bra for små og store (når store får anledning).

4 kommentarer:

 1. Næmen hælle dussen da, så søt!! Jeg vil skru tiden tilbake til mine barn var så små;) Klem W

  SvarSlett
 2. En vakker skapning.

  Så da får du ta det som et kompliment at jeg synes han ligner på deg ;)

  SvarSlett
 3. Å. lille, skjønne stjernegutt! Så søt, så søt. Ja, de må få lov til å sove når de er slitne! Tenk som de har stått på i ett med lek i barnehagen hele dagen! Ikke rart de må ta seg en dupp. Fint rim, forresten :-)!
  Og så må jeg bare si jeg er mektig imponert over egghøna i innlegget under her, altså!!! Og den hvite koppen med sorte roser elsker jeg! Vi hadde dette mønsteret på tallerkner på hytta da jeg var barn, mulig det er noen der fortsatt. (Jeg er der nesten aldri mer, det er en primitiv hytte på 30 kvadratmeter, skjønner ikke at mamma og pappa kunne feriere der med tre små barn i mange uker i strekk.) Det må jeg sjekke til sommeren. Og røve med meg noen. Klem fra Anne

  SvarSlett
 4. Han er søtt og sove godt ; )
  Dagene er slitsomme i barnehagen nå... fint når de får ta en lur


  takk for hyggelig kommentar hos meg : )

  SvarSlett