lørdag 17. mars 2012

Det var en fin dagDet var en fin dag i går. Det var vi alle enige om.  Vi bloggdamene: HapelFjeldborg og Wilhelmines som besøkte fine bloggdame Kaspara. Vi var invitert til lunch og jeg, som har tatt meg feriedager (fordi jeg holder på med renoveringsprosjekter her i heimen) hver fredag i marsmåned, hadde min beste feriedag på fredag den 17. mars i år. Jeg skulle ha stått på som bare det her i hjemmet, men tenkte; skitt ut. Jeg er litt tappet for motivasjon, inspirasjon, guts og pågangsmot. Jeg sa til meg selv at nå er det viktig å være sammen med likesinnede, da kommer jeg meg, det er jo rett og slett coaching å være sammen med de hyggelige jentene i hyggelige omgivelser. Ingen ting kan måle seg med det. Bildene taler for seg når jeg gjelder omgivelsene. Kaspara har et fantastisk hjem og det synes mange i det vårt langstrakte land og utenfor landets grenser, og sannelig har hennes hjem havnet i en rå-fin interiørbok med tittelen; Homespun sammen med andre utrolig flinke bloggere som blandt annet Fjeldborg. Jeg er så imponert!

Takk for en herlig dag jenter. Jeg var så mentalt i hundre (det høres voldsomt ut, men jeg var faktisk det) da jeg skulle kjøre hjem. Med det resultat at jeg holdt  på å kjøre rett i et gjerde i nabolaget til Kaspara. Grunnen var følgende, av alle ting kom en eldre mann, en sånn kar med sneipen i munnviken - med et utrolig flott vatt-teppe under armen! Jeg hadde lyst å bråstoppe og spørre om han kunne tenke seg å selge vatt-skatten han gikk og bar på. Men tok ikke risken. Han kunne jo ha misforstått når overenergisk blond dame bråstopper bilen og sier:


- Hei du! God dag du. Jeg lurer på en ting. Kan du,  har du lyst til å selge meg den "sommerdyna" du går å bærer på. (Tror neppe han ville forstått mye om jeg hadde sagt vatt-skatt altså). Det har bare så utrolig fint stoff!"

Nei, han typen der ville garantert misforstått.

Vel, det kan jo tenkes at han også var skikkelig vatt-frelst. Jeg har jo egentlig lært at man ikke skal "skue hunden på hårene". Jeg kjørte derfor videre, og måtte stramme meg selv opp angående fokus på å være god sjåfør og ikke la meg distrahere av karer på gaten med noe fint under armen.

Hos Kaspara er man alltid hjertelig velkommen og den dama har hjerterom!

3 kommentarer:

 1. Hei
  Hørtes virkelig ut som en fin dag :)
  Godt å bare la arbeidet ligge å kose seg med likesinnede. Mange fine innlegg har du under her, jeg er innom å leser med det skorter mye på tid her så det blir lite med kommentarer. ..men jeg følger med deg :)
  Lykke til med prosjektet ditt, så utrolig spennende :)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 2. Heisan Nøtteskrika
  Tusen takk for sist, veldig koselig! Nå venter jeg bare på at gutta skal komme med små lubne hestehov til blekkglassene.
  I går kom trampolinen opp og nå hoppes det iherdig her.
  Når jeg ser på det siste bildet GLEDER jeg meg til oppussingen på tidlig sommer. Bort med det mørke gulvet og bort med gull-listene i taket, kritthvite vegger, og bytte av sofaer og bord. Du vil ikke kjenne igjen en eneste ting, he,he. Har aldri vært helt fornøyd med dette rommet og når jeg ser bilder av det blir jeg alltid helt sikker; her skal masse gjøres om!
  Du henger vel i stroppen i dag, tenker jeg! Du skulle vel på et møte i byen her. Ha en fin dag! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 3. åh, det hørtes veldig koselig ut!!!! :) Lite jeg ser til deg om dagen! Fikk endelig litt futt til å stikke innom bloggeland, og må si jeg har gått glipp av en hel masse!!! Håper min inspirasjon kommer snikende snart!!

  Ha en strålende ny uke!! :)

  Klem fra Bolla.... :)

  SvarSlett