tirsdag 27. september 2011

Fra hagenEpler og hortensia. I går høstet jeg resten av eplene og i går bakte jeg nok en eplekake. Kake på en mandag er ikke ofte her i huset. Men når vi har så mange gode epler på treet blir jeg inspirert, og da må jeg rett og slett bake. Mannen var veldig fornøyd. Han fikk nemlig ikke smake kake på lørdag. Den kaken var til min kjære mor og gamle tante. I tillegg til kakebaking tok jeg inn noen hortensiaer fra beddet. Fantastiske blomster. I år var de dessverre ikke så mange og store som forrige høst. Vinteren var hard og nådeløs. I høst skal jeg derfor dekke de til med granbar eller noe lignende. Jeg må forhøre meg på et hagesenter om hvordan jeg skal skåne staudene mot Kong vinter. Visst ikke du bloggleser har råd og tips – som mottas med stor takk.


Ettermiddagskaffe.


Lille Figur vil ha et eple og blåse ut lyset.


- Blåse lyset mamma, se, blåse lyset!

Kaffe i ny kopp fra bruktbutikken. Jeg må drikke kaffe fra kopp og skål. Krus har jeg sluttet med. Jeg har nykker, he he.

5 kommentarer:

 1. Stønn, den koppen og skåla forelska jeg meg dønn i......... klemz grethe

  SvarSlett
 2. Hei, skulle ønske jeg hadde epler i hagen asså;)

  SvarSlett
 3. Nydelig kopp! Jeg har fjarti mummikopper som jeg drikker te av, tror aldri jeg vokser fra dem. Heldige du som har epler i hagen. Og jeg tror ikke det finnes mer hjemmekoselig lukt en eple/kanellukt. Må prøve å stå over, jeg ligner ganske mye på en hval etter en lang sesong med selskapeligheter, toppet av ei uke i Italia.

  SvarSlett
 4. nydelige bilder- godt med epler fra hagen : )

  SvarSlett
 5. Så herlig med egne epletrær, kopp og skål er godt å drikke av, men det er Mummikrysene også:) Fine ting fra loppis under her og vidunderlig søt gutt:) Liker bloggen din og blir følger jeg:)
  Trine:)Gratulerer som vinner av GIveaway hos Wilhelmine:)

  SvarSlett