mandag 12. september 2011

Grått


Men flott! Damene i vinduskarmen altså. Tre flotte damer pynter opp på badet vårt. Uansett vær, tar de seg bra ut. Jeg sier ofte til mannen i huset; Du er heldig du, som bor sammen med så mange flotte damer! Den flotteste er havfruen, men hun befinner seg ironisk nok ikke på badet, men i stuen på teakskjenken. Hun er også min favoritt blant tingene våre. Ja, hun er så flott at hun får pryde profilbildet på bloggen.


Damene har egentlig blitt brukt til blomsteroppsatser. Sokkelen de står på har små huller til blomstenes stilker. Jeg har aldri prøvd å danere blomster rundt damene, men tror jeg skal prøve det neste gang jeg har selskap.


Vet ikke hvor gamle damene er, men tror de er fra 30-tallet. Damene er altså i  syttiårene - må si de holder seg godt.

3 kommentarer:

 1. For en skatt du har! De ser veldig tredvetalls ut, jeg tror du har helt rett i det. Jeg likte hun som skal ta seg et bad i blomsten.

  SvarSlett
 2. Vakkert! Vakre. Jeg blir nesten litt sjalu på de vakre skapningene. :) Det ble litt knapp tid i dag. Jeg fikk ikke engang gitt deg en klem! Men det er kanskje like greit i og med jeg har vært mer eller mindre forkjølet de siste to ukene. Kanskje jeg smittet de andre ;)

  Håper vi snakkes snart - enten på den ene eller andre måten. Klem!

  SvarSlett
 3. Hei - så grasiøse og fine:)
  Grått, ja - her er det et elendig regnvær om dagen - solen tittet fram i et par minutter sånn rett før den skulle gå ned i kveld - hva var vitsen med dét liksom...;)

  God kveld og klem til deg:)

  SvarSlett