tirsdag 6. september 2011

Loppestol


I grått, rått og vått vær ble det arrangert stort loppemarked i min by i helgen. Men folk lot seg ikke stoppe av værgudene. De stimlet fra fjern og nær til fylkes største loppemarked  for å gjøre kupp. Det var rene folkefesten og slik er det hvert år. Om man selv ikke kjøper lopper i mengder er det veldig sosialt og hyggelig å gå på dette loppemarkedet. Denne gangen - som alltid egentlig -  ble det noen loppeskatter på meg. Blant annet denne høyst spesielle stolen som faktisk er en yngre utgave av en Thonet stol, og den ga jeg 40 kroner for! Jeg er svært fornøyd med den. Og tro det eller ei, den er god å sitte i. Med tiden vil den nok bli malt, men det har jeg ikke tid til nå. Derfor forblir den mørk blå. Men her, slik den fremstår med geiteskinn og rosekelimpute passer fargen bra. Det ble rett og slett en stol i ”høststemning”.


Rosekelim og nydelig hjerte fra venninne Kaspara

2 kommentarer:

 1. Heisan søte loppejeger!
  Så vakkert det ble med rosekelim i den nyervervede og det fine skapet som jeg ser et kjent hjerte på i bakgrunn.
  Tro hva Dib sa...
  Her har det akkurat kommet ramlende inn fire gutter som har spist lunkne melisboller rundt langbordet.
  Nå gjøres det lekser og etter som det ikke var behov for eminent leksehjelp, hi,hi.. trakk jeg meg tilbake til mine gemakker.
  Ha en strålende dag i nabobyen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Så fin stol, kjempefint med kelimputen, husker jeg hadde dilla på slike puter før, herreligheter så mye man har hatt dilla på opp igjennom tiden;) Klem W

  SvarSlett