fredag 9. september 2011

Septembermorgen


I sofakroken klokken 07.00. I dag hadde jeg faktisk en herlig morgen. Jeg følte meg uthvilt, opplagt og jeg storkoste meg med mørkbrendt  svart kaffe som alltid gjør meg ekstra opplagt. Det er også fredag – beste dag i uken – og det var klar, blå himmel ute. De to siste dagene har vært herlige, deilige og strålende fordi det har vært sol, bra temperatur og tørt! Håper det blir bra vær i morgen også. Da har jeg invitert god venninne med mann og barn på formiddagskaffe og kake. Og det glade kaffeslabberas vil jeg gjerne ha på verandaen i strålende høstsol.God fredag til alle som er innom.

2 kommentarer:

 1. Snakk om dame som vet å lage seg kvalitetstid! Jeg er faktisk evneveik når det gjelder kvalitet på noe som helst, også tid, om morgenen. Men når det nærmer seg midnatt, derimot...
  Så koselig du har det:)

  SvarSlett
 2. Heisan Nøtteskrika
  Så nydelig stemingsbilder og jeg kan godt tenke meg hvordan det er å gå rett inn i bildet og drikke mørkebrent svart kaffe. Jeg har jo sittet nettopp i disse omgivelsene før.
  Tusen takk for avisutklippet med tivolilampen som stammer herfra. Jeg ser den har fått et nytt fantastik liv. Det var så lekkert og sjarmerende rundt den. Også kort fra Retrovilla da og disse fantastisk fine fuglene su alltid klipper ut. Du har ikke tenkt på å lage en snor på veggen og dekrorere med de fine fuglene dine da..
  Nå skal jeg hive meg over froklesying og svart kaffe.
  Ha en knakende fin ny uke! Var du på loppis i Runarhallen lørdag tro. Lurer på om det var dette lille markedet hvor de ikke bruker hele hallen..
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett