torsdag 13. september 2012

Plassert sjeselong

 
Den plasskrevende sjeselongen er på plass i stuen. Det var vanskelig å få plassert den. Det gamle møbelet krever faktisk sin plass, og på grunn av vinduer og andre møbler som også skulle få sin plass (andre møbler som 50-tallssofa, bokhyller, gedigen kommode anno 1860, pluss TV og TV-skjenk som er dansk design fra 60-tallet) var det utfordrende å få rigget den til her i det nye, gamle huset vårt. Men dette er et nødvendig møbel og  jeg hører noen - tenke - si;  Hæ? Det kan du ikke mene! Jeg sier og hevder: Jo, det mener jeg. Min gode møbel-venn sjeselongen som bare er min - men som jeg ofte deler med Lille Figur (sønnen) -  liker jeg å ligge utstrakt. Med vatt over og under, bolster og dunputer ligger vi og ser barne-tv og andre programmer.
 
Ingen ting er som å ligge henslengt, hygge seg med TV og familien og godis i skålen etter en lang dag. Gleder meg til i morgen, fredag. Da skal jeg strekke meg ut på sjeselongen - i dag har jeg nemlig ikke fått tid.
 

TV-tid
Bre over meg  mamma! Nå kommer Fantorangen og Eddi.

6 kommentarer:

 1. Vakkert:)

  Kos dere i sjeselongen.
  Go' natt og klem fra Bente.

  SvarSlett
 2. Det ser fantastisk fint ut, Marianne! Jeg måååååååååååååååååå bare få lov til å hilse på en gang. Please. ;-) Amsterdam-bildene under var også utrolig fine. Får lyst til å ta turen her og nå. Klem!

  SvarSlett
 3. Så fint det ble og koselig med gutten oppi sammen med deg:) Flotte bilder:)
  Klem Trine

  SvarSlett
 4. Herlig - både sjeselongen, bildene og historien! Du skal se din tid kommer. Når gutten som skal se Fantorangen er blitt så stor at han står i døra og sier "hade mamma, greit jeg tar bilen og ikke vent oppe, jeg blir nok sen"
  *S* God helg til fantorangen og deg - klem fra Liv

  SvarSlett