torsdag 7. april 2011

Gamle kart


Jeg blir veldig inspirert av dere kreative bloggere. Listen er lang av flinke damer som gir meg ideer. Litt frustrert blir jeg over at jeg selv ikke har tid og anledning til å sy puter, hjerter, vimpler, spisebrikker, hekle eller snekre. For å tilfredsstille behovet kreativitet har jeg begynt å sysle med klipp&lim i fargerikt gavepapir, (fått eller kjøpt), vintagetapetbiter (fått  av min kjære venninne Kaspara), glansbilder fra barndommen og gamle kalendere fra flere år tilbake. Av alle ting er mitt siste kreative påfunn en fyrstikkeske som jeg har "tapetsert" med en kartside fra et gammelt atlas! Denne godt brukte boka fikk jeg på et loppemarked. Det var tegnet og streket i av mer eller mindre ivrige elever i geografi, men mange steder i verden hadde forblitt urørt. Nå har jeg glede av å være kreativ med samtlige sider kart - og det i en fart!

I går var jeg på hyggelig lunch med god mat, prat og masse latter hos kasparasregnbue.blogspot.com. Til den kartfrelste lærererinnen hadde jeg laget noen små klipp&lim gaver fra nettopp dette atlaset anno 1958.

4 kommentarer:

 1. Hei - du er ikke alene om å være superimponert over alle disse flinke og kreative bloggerne der ute - jeg bøyer meg dypt i støvet. Jeg har ikke tid - og er ikke flink nok heller - litt småpuslings-håndarbeid - men i veldig veldig små mengder:)
  Ja - er ikke kart flott - jeg elsker å reise på kart - helt fra jeg fikk den første kartboka i 1. klasse har jeg hatt denne interessen. Jeg har en jobb som gjør at jeg kan dypdykke litt i kart sånn innimellom - da koser jeg meg på jobben:) Derfor - flott fyrstikkeske - og flotte notatbøker til Kaspara:)

  God torsdagskveld til deg fra Bente.

  SvarSlett
 2. Kjempesmart! Nå så jeg plutselig for meg passfutteral også, eller de flotte kalenderne de har på Orning&Reda, der det i stedet for ferdig dekor, bare er åpne plastlommer, så du kan putte inni noe selv. Jeg tror jeg stjeler ideen!

  SvarSlett
 3. Fin fine fyrstikker! Og fine gaver til Kaspara. Det ser virkelig ut som om dere hadde en superhyggelig dag.

  SvarSlett