onsdag 13. april 2011

Kvittrende vatt


Det kvittrer både ute og inne hos meg om dagen. Det er så hyggelig. Jeg elsker kvitter! Dette er ett  av mine vatt-tepper. Det er ikke vatt av den fargerike 70-tallsvarianten, men en sart utgave fra ukjent år med småfugler på.

Hver kveld slapper jeg av her, på en sjeselong. Et skikkelig pent, brukt kvinnemøbel anno 1820-30 tallet. Her ligger jeg utstrakt - noe av det beste jeg vet! Med bolster, Marimekko og korssting under hodet, samt kvittrende, luftig vatt over meg. Her lader opp til det hektiske hverdagsliv - og fulle batterier trenger jeg til kommende uker. Under meg har jeg ensfarget, gul vatt og under der to, tre tykke tepper. Altså  litt som"prinsessen på erten" og det kan jeg like!

3 kommentarer:

 1. Jeg ser deg for meg, selv om jeg ikke vet hvordan du ser ut:) Den grønne puta var også veldig fin, jeg har en som er veldig lik som er gul.

  SvarSlett
 2. Hei - der på sjeselongen ser godt ut å slappe av - trenger sånne gode steder - blant myk pip-pip-vatt og gode puter - er det en sjokoladebrun Marimekko? Jeg er veldig glad i både sjokolade og Marimekko, så dette var en fin kombinasjon:)

  Ha en god kveld og en god påske med masse sol:)

  God hilsen fra Bente.

  SvarSlett
 3. Et nydelig vatteppe :) Sarte fine farger , ser deg for meg i kosekroken ;)Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg .
  Janne :)

  SvarSlett