fredag 8. april 2011

TørkesnorAll snø har smeltet på plenen, med god hjelp fra meg. I dager har jeg tatt flere spadetak med kram, tung snø og kastet utover for å få fortgang på smeltingen. Nå kan jeg feire at vinteren er borte vekk og jeg kan henge opp tørkesnora. Som godt, oppdratt husmor (de få timene av døgnet jeg er det) så liker jeg å få klesvasken ut. Det morsomme er at en av nabodamene har gitt meg kompliment på nettopp tørkesnora. Hun har faktisk kommet bort til meg og sagt over gjerdet hvor fint hun synes det er at jeg henger ut tøyet - "Det er så koselig å se tøyet henge til tørk ute mellom de to trærne. Så hyggelig du gjør det i hagen". Utrolig! Tenk å få ros for klesvasken. Gjett om jeg skal fortsette med det! Jeg streber etter å skape en koselig hage, og skal det bare klesvask til, ja da skal  tøyet - som flagget - få vaie i vind!

I anledning husmorglede over endelig få tørkesnora festet i frukttrærne, viser jeg et bilde fra vasken i fjor av herlig drømmesengetøy - vintage, kjøpt i den lokale bruktbutikken.

Gislefoss-rapport: Skal si det har vært god tørk i dag. Vanvittig kraftig vind, måtte til og med holde på hatten!

2 kommentarer:

  1. Ser for meg en slags gartner-stråhatt ;)
    Herlig sommerfølelse i fint bilde og herlig sengetøy. Klem!

    SvarSlett
  2. Å så nydelig! Jeg gleder meg til sommeren! For første gang har mannen min og jeg planlagt 3 uker i strekk i huset vårt i skogen. Da må det nok bli klessnor der også tenker jeg. Men ute sludder det nå. Kanskje det ikke blir sommer i år???

    SvarSlett