fredag 4. november 2011

Detaljer
"Detaljer hemma" er tittelen på denne herlige boken jeg kjøpte i den fine butikken 13 i Tønsberg på lørdag. Butikken bugner over av vintageting, og er et aldri så lite mekka for de av oss som er opptatt av fargerike saker og ting fra 1950-70 tallet, samt annet morsomt til interiøret og klesskapet. Jeg kunne handlet det meste i den butikken. Heldigvis rådet fornuften og følelsene tok ikke av. Jeg handler ofte med hjertet og da blir det mange saker og ting i hjemmet. Men etter å ha skaffet meg denne svenske boken, vil jeg ha mer, altså flere ting. Fotografiene viser hjem fylt til randen med ting. Flott fotografert. Etter å ha studert bildene har man ikke lyst til å rydde i heimen, ei kaste eller sende ting på loppis. Nei, man har bare lyst på flere ting som man kan dandere rundt i hjemmet. "Less is more" gjelder ikke her. Heller ikke i mitt hjem. I alle fall ikke etter å ha studert denne boken. Mon tro om det er en bok han jeg bor sammen med kommer til å brenne? Jeg får gjemme den bort, under mandrassen kanskje?

Ha en riktig fin fredag. Det er svært grått her jeg bor. Men jeg har min nye bok, så ettermiddagen blir fargerik uansett øs, pøs, grått og trått vær!


3 kommentarer:

 1. Å, jeg ønsker meg den boken, den er jo nesten som en bibel, "Sånn skal dere leve, gå ut i verden og samle inn fine ting, fyll husene deres med det, og spre glede." (håper ikke jeg fornærmer noen nå)
  Men det er sånn det er ikke sant, fine ting kan spre glede, selvfølgelig på toppen av andre gleder da.:o)
  Kos deg med boken, jeg skal prøve å skaffe meg den i helgen jeg også.
  Ha en fin helg.
  Linda.

  SvarSlett
 2. Ja, den boka er på ønskelista mi også. Og det blå brettet ditt, haha:-) Flate, så fint!
  God helg:-)

  SvarSlett
 3. Hei , og takk for hyggelig hilsen :) Denne boka har jeg satt på ønskelisten til jul , har til og med vist den til min søster ;) Liker også de to fine brettene i bakgrunn - og plakaten , skikkelig kul :)

  God helg :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett