tirsdag 8. november 2011

Lykten og løvet


Ettermiddager i høstløvet kan anbefales. Særlig i lyset av lykten. Jeg er rar sånn, når jeg først får dilla på noe,  vil jeg holde på med det hele tiden. I skrivende stund lengter jeg bare ut i hagen, til løvet og riva. Jeg har har hatt noen fine dager som også har gitt trim! Anbefales. Men nå er det tomt, tomt for løv. Og naboen, han trenger ingen hjelp. Han har sin løvblåser!

Fikk meg en aldri så liten latter i dag også. Der jeg er ansatt la jeg ut om hvor herlig det er å rake løv, bla, bla, bla, bla, bla osv. Skikkelig energisk pratet jeg i vei om fine høstdager og alt det gule løvet som jeg dessverre har gått tom for. Plutselig sa en kollega som kom inn på spiserommet. Ei herlig jente jeg jobber med:

- Jasså gitt, har du raka opp for løv!

Digger sånne kommentarer!

5 kommentarer:

 1. Heisan Nøtteskrika
  Blir abstinensene for store for deg kan jeg tilby deg rikelig med løv,rake samt sterk kaffe her hos meg, he,he.
  Vi har ikke vært flinke med raking nå i høst og her trengs sårt en opprydding.
  Det er så mye annet som frister hele tiden, så jeg har ikke fått løv og rakedille kan man si...
  I dag har nabovenninna som du stadig treffer på loppis vært her på lunsj og så har jeg sydd små juletrær.
  Ha en glad kveld!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Så bra du har funnet syssel du liker og føler deg komfortabel med:) jeg liker IKKE hagearbeid, men lyset fra lykta kan jeg godt like:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Jeg er sikker på at du får rake så mye løv du bare orker, hvis du lodder deg ut på finn.no. Løvrakerske til selvplukk. Under gratis.

  SvarSlett
 4. Takk dere tre for kommentar. Spesielt takk Lise om finn.no. Følgende tekst skal stå i annonsen: "Kjerringa med riva tar av i høstløvet. Eller kanskje "Rivjernet tar seg av høstløvet". Vi kommenteres. Nå må lysene slukkes i heimen.....lang møtearbeidsdag i morgen.

  SvarSlett
 5. Bedre med kjerringa med riva enn mannen med ljåen, i alle fall. Jeg skal gå inn til hvilen jeg også nå, sånn apropos. Men bare for natta

  SvarSlett