lørdag 26. november 2011

NissegutterNissegutter danser på mitt bord! De kom inn i huset i går og jeg er sjarmert. Det var i bruktbutikken jeg så nisseguttene. De lå krøllet sammen i en rotekrok blandt blonder og korssting.  Da de så på meg med sitt muntre blikk kunne jeg ikke la dem bli igjen. Jeg fikk kjøpt guttene for noen kroner.

Jeg synes trykte juleduker er så herlige, de minner meg om barndommen. Sånne duker hadde tante Ågoth på små og store teakbord i stuen. I tillegg liker jeg disse fargene; rødt, grønt, himmelblå, gult og litt rosa på hvitt. Det er "hjertebank-farger" for meg. Duken er passe stor, den er som en brikke. I år kommer den til å ligge på bordet, men jeg ser også at den godt kan brukes som tekstil til en pute. Jeg har en gammel slagbenk og den trenger puter, jeg har planer om om sy samtlige kaffebordduker om til puter til slagbenken. Men først må jeg få meg symaskin. Jeg får sende ønskeliste til nissen, ja, kanskje nisseguttene kan være budbringere for meg, jeg har jo tross alt vært snill og gitt de et nytt hjem? Vel, det gjenstår å se om jeg har vært snill nok.


Nå ble dere kanskje overrasket. Dere trodde jeg var den typen som baker syv sorter. Ikke denne jenta nei, jeg nøyer meg en til to slag, Twist og Kong Haakon - konfekt altså - til jul. Det holder det, når jeg også supplerer med en hærskare marsipangriser.  Som dere ser brukes kakeboksen til annet. Jeg er nemlig den typen som gjemmer rot i kakeboksene. Siden jeg har mange kakebokser, ti tror jeg,  kan dere tenke dere hva de er fylt med; nettopp  rot og skrot. Og jeg sier også til samtlige at mitt roteloft er i boks! He, he. Ha en fin lørdagskveld. I morgen er det første søndag i advendt. Jeg må pusse messingen!

2 kommentarer:

  1. Søte gutter :O)

    Ha en fin kveld.
    Klem Linda

    SvarSlett
  2. Jeg er også så glad i trykte duker, både med blomster på, og juleduker.

    SvarSlett