tirsdag 13. desember 2011

En engel i ruskeværet


- Nå orker jeg ikke mer. Jeg orker ikke mer ruskevær! Nå holder jeg øynene lukket for det vanvittige regnværet, vind, ja,  kuling som det har vært i sør Norge i dag. Jeg åpner ikke øynene før det er vintervakker vær. Jeg står her med øynenene lukket til værgudene ombestemmer seg og velsigner oss med snø! Jeg vil ha puddersnø!

Jeg er enig med engelen. Nå får det sannelig være nok.  Dagen i dag har vært mørk og grå og jeg har gått og engstet meg for lekkasje i taket. Heldigvis har det ikke vært en tung og mørk dag, sånn pesete dager kan være og om man opplever noe trist. Den begynte bra. Den begynte tidlig og veldig hyggelig. Lille Figur (sønnen altså, var stjernegutt i barnehagens Lucia tog). Vi fikk servert lussekatt som Lille Figur mente het; "røyskatt". Lurer på hvor han har det fra, så langt har vi ikke kommet i opplæringen av dyreriket? Underlig. 

Vel, nå er det sent. På tide å slukke lysene, i morgen har jeg fri. I morgen skal jeg avspassere og jeg skal ha en utrolig hyggelig dag. Gleder meg.  


5 kommentarer:

 1. Vi har hatt snø de siste dagene, så engelen i vinduskarmen min er ganske fornøyd. Men det blafrer litt i trevingene, jeg tror nok han?hun?den? det? merker at mildværet kommer. Jeg skal avspasere på torsdag, det gleder jeg meg til! Må få avsted alle pakkene da

  SvarSlett
 2. Veldig, veldig fin engel!
  I morgen blir en fin dag ;-)!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 3. Jeg er enig med deg, nok ruskevær for en stund no.
  Gleder meg til våren jeg..

  Ha en fin dag i dag/morgen.
  Linda

  SvarSlett
 4. Hei på deg, nå kom jeg også akkurat inn døra, den fine telyslykten skal tennes og stå på stuebordet, så søt vet du;) Det var jo også bare så utrolig koselig å møte deg også, bloggvenner er bra å ha! Vi må bare få til å treffes igjen asså...ha en god kveld videre til deg og dine, klem fra Wilhelmine.

  SvarSlett
 5. Heihei!

  Ser absolutt ut som du var på et hyggelig bloggtreff :) Inspirerende?! Jeg har ikke vært på noe slik selv, men det virker kjempekjekt. Du har jammen meg koslig julepynt selv på toppen av skapet!

  SvarSlett