torsdag 1. desember 2011

Til julegodter
En nisse har rigget seg til på teakskjenken i dag. Der blir han nok værende hele førjulstiden og romjulen. Han er en tjukk, god og blid kar. Er han ikke fin, denne syttitallsnissen med det lille juletreet? Han er litt medtatt, han har mistet den ene piperenserarmen, derfor fikk jeg han gratis av bruktbutikkeieren.
Faktisk hadde jeg en lignende figur da jeg var liten, men det var en kylling som jeg fikk til påske. Knall gul og med en kropp fylt med smågodt. Nå tror jeg den befinner seg hos min mor, visst den ikke har gått i stykker og endt sine dager som søppel. Det kan jeg nemlig ikke huske, men jeg husker at vi likte å leke med godtekyllingen. Men nå har jeg lille nissemann, og allerede til helgen skal jeg skal sørge for å fylle han opp, denne tomme kropp.

6 kommentarer:

 1. Det var en sjarmerende énpiperensarmet nissemann - ekstra flott han han kan huse godterier, da - dobbel-søt!

  Håper du og dine får en fin førjulstid - det ser lunt og koselig ut hos deg:)

  Klem fra Bente.

  SvarSlett
 2. Søt fyr, ja! Sjarmerende også ;)

  SvarSlett
 3. hei...dette var en søt liten kar;) Jeg skal over til vestfold den 14 desember, på tur til Kaspara og nr 9 og 13 butikkene...da kan jeg jo ta med skoleplansjen din...så kan vi avtales å møtes et sted om du vil. Bare send meg mail evt. Ha en fin helg som kommer, syntes det er helger hele tiden jeg nå...hi,hi...det er jo egentlig veldig deilig da...men går tiden fortere i desember tro? Klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg er ikke sikker på at han er fin, men sjarm, det har han. Har faktisk ikke sett noe lignende noen gang, påskeeggnisse! Utrolig!

  SvarSlett
 5. AY.AY. For en søt liten fyr!!!

  God helg og et stort :o)

  SvarSlett
 6. Alt som kan fylles med snop er vakkert i mine øyne ;)

  SvarSlett